Prishtine

Prizren

Ferizaj

Office Shoes - Galeria Shopping Mall

Prizren aw21 1 Office Shoes Kosovo 

Ne Tetor 2019 Office Shoes hap dyqanin e dyte ne qytetin e Prizrenit. Portofoli i larmishem i brandeve si Lacoste, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Replay, Vans, CAT, Polo,Converse, Skechers, Calvin Klein, etj cilesia e larte dhe sherbimi i shkelqyer beri qe shume shpejt dyqani jone te jete pike referimi per blerje ne qytetin e Prizrenit.Na gjeni ne katin 0,te qendres tregtare “Galeria Shopping Mall” ne rrugen Tirana.

Na lejoni tju tregojme pse
OFFICE SHOES eshte bere nje nga emrat kryesore
per perzgjedhjen e kepuceve tuaja!

Juaji
Office Shoes!
 

 

Rruga Tirana, 20000
20000 Prizren


e-mail: [email protected]
Cel: +38349589700

Orari:
E hënë – E Diele: 10:00 – 22:00 h 

 

X