Kerkim

Birkenstock

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Birkenstock

Birkenstock është një nga kompanitë më të vjetra të këpucëve, fillimet e së cilës datojnë që nga viti 1774. Sot ajo është një nga markat më të njohura gjermane në botë. Specialiteti i saj qëndron në dizajnin e produkteve dhe në përbërjen 100% lëkurë. Shapkat karakterizohen nga komoditeti i kombinuar me cilësi të lartë. Nëse zgjidhni shapkat Birkenstock,ju do ti keni ato për një afat të gjatë sepse sa më shumë që tivishni, aq më shumë do të përshtateni me to dhe kështu ato do të bëhen më të qëndrueshme.

Birkenstock Shapka Arizona Eva
40,00Eur

Arizona Eva

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Barbados Eva
35,00Eur

Barbados Eva

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
35,00 Eur 21,00Eur

Madrid

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Barbados Eva
35,00Eur

Barbados Eva

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Madrid
55,00Eur

Madrid

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
55,00Eur

Madrid

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva
40,00 Eur 32,00Eur

Gizeh Eva

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh
40,00 Eur 32,00Eur

Gizeh

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Mayari
60,00Eur

Mayari

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Arizona
60,00Eur

Arizona

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Gizeh
60,00Eur

Gizeh

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Gizeh
60,00Eur

Gizeh

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Madrid
50,00Eur

Madrid

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Almere
60,00 Eur 48,00Eur

Almere

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
25,00 Eur 15,00Eur

Madrid

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Yao Balance
65,00 Eur 39,00Eur

Yao Balance

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Yao
60,00 Eur 36,00Eur

Yao

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Yao
65,00 Eur 39,00Eur

Yao

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva
40,00 Eur 24,00Eur

Gizeh Eva

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Vega
65,00 Eur 52,00Eur

Gizeh Vega

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Arizona
40,00 Eur 24,00Eur

Arizona

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Gizeh
65,00Eur

Gizeh

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva - Normal
40,00 Eur 24,00Eur

Gizeh Eva - Normal

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Mayari
65,00Eur

Mayari

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Arizona
40,00 Eur 24,00Eur

Arizona

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Madrid
49,00 Eur 29,40Eur

Madrid

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Gizeh Eva
29,00 Eur 17,40Eur

Gizeh Eva

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Birkenstock Shapka Ramses
59,00 Eur 35,40Eur

Ramses

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Birkenstock Shapka Gizeh
65,00 Eur 39,00Eur

Gizeh

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 29 nga 29 produkte

X