Kerkim

Boss

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Boss

BOSS eshte nje nga markat kryesore premium ne tregun global te modes. Hugo Ferdinand Bosa themeloi kompanine ne qytetin e tij te lindjes, Metzingen ne Gjermani. Sot eshte edhe selia e nje kompanie me mbi 13800 punonjes.

BOSS fokusohet ne tre prioritete strategjike: nxitja e ngrohtesise dhe deshires se markes midis klienteve, perdorimi vendimtar i mundesive te shitjeve globale dhe rritja e metejshme e persosmerise operacionale. Filozofia e kesaj marke eshte s: pavaresisht se çfare sjell dita, klientet tane duhet te jene te trajnuar ne menyre perfekte ne çdo situate dhe per çdo rast. Kjo eshte arsyeja pse ata ofrojne veshje per burra dhe gra, kepuce, parfume, aksesore per çdo rast: biznes, casual, elegant, sportiv. BOSS dhe HUGO jane dy marka te kompanise qe dallojne qarte ne stilin e tyre, por plotesojne te njejtat standarde te larta te cilesise, inovacionit dhe qendrueshmerise. Koleksionet BOSS jane zbukuruar me cilesi te larte dhe prerje te persosura precize, dhe dominohen nga stilet e biznesit, elegante dhe casual. Dizajneri dhe pjeset sportive kombinohen ne nje pamje, ne menyre qe klienti te jete gati per gjithçka qe mund te sjelle dita.

BOSS Atlete te ceketa Rhys Tenn Pusdth
165,00 Eur 115,50Eur

Rhys Tenn Pusdth

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

BOSS Atlete te ceketa Rhys Tenn ppr
165,00 Eur 115,50Eur

Rhys Tenn ppr

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

BOSS Atlete te ceketa Zayn Lowp
165,00 Eur 115,50Eur

Zayn Lowp

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

BOSS Atlete te ceketa Saturn Lowp Merb
195,00 Eur 97,50Eur

Saturn Lowp Merb

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 4 nga 4 produkte

X