Kerkim

Bullboxer

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Bullboxer

Marka BULLBOXER e ka origjinën ne Hollande dhe perfshin një gamë te gjerë te produkteve të modës së lartë , duke synuar një grup të madh të modeleve te moshes midis 15 dhe 35 vjeç. Një markë për të rinjtë si dhe për të gjithë ata që nuk kanë frikë të eksplorojne. Këpucët e kësaj marke ju japin një ndjenjë komoditeti dhe shkëlqimi që do ju bëjnë të qëndroni në këmbë me ore te gjata dhe për këtë arsye ju bëjnë qe ju të dukeni edhe më të sigurt. Një nga lidhjet më të rëndësishme të Bullboxerit është një ekip projektimi që vazhdimisht analizon tendencat dhe tregjet dhe i përkthen ato përmes modelev në koleksionet e reja.

Bullboxer Çizme Bonnie
110,00Eur

Bonnie

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Mark
80,00Eur

Mark

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Marina
50,00 Eur 30,00Eur

Marina

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Marina
50,00 Eur 25,00Eur

Marina

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Adele
110,00Eur

Adele

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Alex
75,00 Eur 45,00Eur

Alex

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Alex
75,00Eur

Alex

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Elise
60,00 Eur 36,00Eur

Elise

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Bullboxer Atlete Marina
50,00 Eur 25,00Eur

Marina

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Gabriela
100,00Eur

Gabriela

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Chantal
100,00Eur

Chantal

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Peter
80,00 Eur 32,00Eur

Peter

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Brown
90,00Eur

Daniel Brown

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Black
90,00Eur

Daniel Black

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Caroline
70,00Eur

Caroline

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Kelly
70,00Eur

Kelly

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 16 nga 16 produkte

X