Kerkim

Bullboxer

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Bullboxer

Marka BULLBOXER e ka origjinën ne Hollande dhe perfshin një gamë te gjerë te produkteve të modës së lartë , duke synuar një grup të madh të modeleve te moshes midis 15 dhe 35 vjeç. Një markë për të rinjtë si dhe për të gjithë ata që nuk kanë frikë të eksplorojne. Këpucët e kësaj marke ju japin një ndjenjë komoditeti dhe shkëlqimi që do ju bëjnë të qëndroni në këmbë me ore te gjata dhe për këtë arsye ju bëjnë qe ju të dukeni edhe më të sigurt. Një nga lidhjet më të rëndësishme të Bullboxerit është një ekip projektimi që vazhdimisht analizon tendencat dhe tregjet dhe i përkthen ato përmes modelev në koleksionet e reja.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Tom
80,00 Eur 56,00Eur

Tom

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Kelly
70,00 Eur 42,00Eur

Kelly

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Brown
90,00 Eur 63,00Eur

Daniel Brown

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Çizme Caroline
70,00 Eur 42,00Eur

Caroline

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Gabriela
100,00 Eur 70,00Eur

Gabriela

Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Francis
100,00 Eur 80,00Eur

Francis

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Daniel Black
90,00 Eur 72,00Eur

Daniel Black

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Chantal
100,00 Eur 80,00Eur

Chantal

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Kepuce me qafe Aurore
90,00 Eur 72,00Eur

Aurore

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Johanna
60,00 Eur 48,00Eur

Johanna

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Këpucë Bobby
85,00 Eur 51,00Eur

Bobby

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Këpucë Bobby
85,00 Eur 51,00Eur

Bobby

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Këpucë Oliver
80,00 Eur 48,00Eur

Oliver

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Këpucë Oliver
80,00 Eur 48,00Eur

Oliver

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Peter
80,00 Eur 48,00Eur

Peter

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Victor
80,00 Eur 40,00Eur

Victor

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Bullboxer Atlete Peter
80,00 Eur 40,00Eur

Peter

Ulje -50%