Kerkim

Cat

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Cat

Për më shumë se dy dekada, Kompania Cat ka dizenjuar dhe prodhuar këpucë me cilësi shumë të lartë, të cilatkarakterizohen nga një jetëgjatësi nën reputacionin e emrit Caterpillar. Këpucët Cat lindën me një koleksion të vogël të çizmeve të punës të krijuara për tu siguruar punëtorëve rehati dhe qëndrueshmëri në punë. Sot, Cat Footwear ka shitur mbi 100 milion palë në një gamë të gjerë këpucësh - nga çizmet e punës deri tek këpucët rastit - të prodhuara në mbi 12 fabrika, të cilat shiten në 141 vende të botës përmes një rrjeti global shpërndarjeje.

Cat Atlete te ceketa Raider Sport
135,00 Eur 54,00Eur

Raider Sport

Lista e deshirave
Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Cat Kepuce te ceketa Hex Base
75,00 Eur 30,00Eur

Hex Base

Lista e deshirave
Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Cat Kepuce te ceketa Hex Base
85,00 Eur 34,00Eur

Hex Base

Lista e deshirave
Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cat Kepuce te ceketa Instruct
105,00 Eur 31,50Eur

Instruct

Lista e deshirave
Ulje -70%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cat Kepuce me qafe Westport Wp
100,00 Eur 50,00Eur waterproof

Westport Wp

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cat Kepuce te ceketa Proxy Lace
85,00 Eur 42,50Eur

Proxy Lace

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cat Atlete te ceketa Hex
65,00 Eur 26,00Eur

Hex

Lista e deshirave
Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Cat Kepuce me qafe Caterpillar Colorado
120,00 Eur 60,00Eur

Caterpillar Colorado

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 8 nga 8 produkte

X