Kerkim

Columbia

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Columbia

Columbia kompania e veshjeve sportive eshte nje kompani Amerikane e cila prodhon dhe shperndan veshje dhe kepuce sportive. Kolumbia eshte nje marke qe uthemelua ne 1939 dhe u perkushtohet njerezve pasionante qe e duan natyren. Ne perpjekje te vazhdueshme per ti bere shitjet e saj me pak te varura nga moti i ftohte. Columbia punon çdo dite per te zhvilluar gamen e produkteve te saj ne menyre qe produktet e saj te jene praktike gjate gjithe vitit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks Omni
140,00 Eur 70,00Eur

Fairbanks Omni

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Çizme Nikiski™
135,00 Eur 67,50Eur Kunder Ujit

Nikiski™

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks 503
125,00 Eur 75,00Eur Kunder Ujit

Fairbanks 503

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks 503
125,00 Eur 62,50Eur Kunder Ujit

Fairbanks 503

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks™ Omni-Heat™
140,00 Eur 70,00Eur

Fairbanks™ Omni-Heat™

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Peakfreak
105,00 Eur 52,50Eur

Peakfreak

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Peakfreak
105,00 Eur 52,50Eur

Peakfreak

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Çizme Minx Shorty Santa Fe
99,00 Eur 49,50Eur

Minx Shorty Santa…

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Çizme Minx Shorty
120,00 Eur 60,00Eur Kunder Ujit

Minx Shorty

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Çizme Minx Mid
125,00 Eur 62,50Eur Kunder Ujit

Minx Mid

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks 503
119,00 Eur 59,50Eur

Fairbanks 503

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Columbia Kepuce me qafe Fairbanks Omni
129,00 Eur 64,50Eur

Fairbanks Omni

Ulje -50%