Kerkim

Dr Martens

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Dr Martens

Në zemër të Dr. Martens është e vetmja AirWair - e paraqitur në modelin e parë të çizmeve të cilat u prodhuan për here të parë më 1 Prill 1960 dhe që përdoret akoma sot. Dr. Martens janë veshur nga punëtorë, për të cilët ata ishin projektuar, por edhe nga rebelë, jo-konformistë dhe individë me mendim të lirë për më shumë se pesë dekada. Një dizajn klasik, çizmet fillimisht u miratuan nga koka e lëkurës dhe më pas nga një radhitje e nën-kulturave të tjera si një ikonë e vetë-shprehjes personale dhe individualitetit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460
189,00Eur

1460

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1B99
219,00Eur

1B99

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Jadon
219,00Eur

Jadon

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Molly
219,00Eur

Molly

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 WP J
125,00Eur

1460 WP J

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 Glitter Y
110,00Eur

1460 Glitter Y

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 J
110,00Eur

1460 J

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 Pascal
189,00Eur

1460 Pascal

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1919
199,00Eur

1919

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. martens 1460 Pascal Velvet
155,00Eur

Dr. martens 1460 Pascal…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Vonda - Embroidered 14 Eye 1b99
215,00Eur

Vonda - Embroidered…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
165,00Eur

Dr. Martens 1460 -…

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
189,00Eur

Dr. Martens 1460 -…