Kerkim

Dr Martens

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Dr Martens

Në zemër të Dr. Martens është e vetmja AirWair - e paraqitur në modelin e parë të çizmeve të cilat u prodhuan për here të parë më 1 Prill 1960 dhe që përdoret akoma sot. Dr. Martens janë veshur nga punëtorë, për të cilët ata ishin projektuar, por edhe nga rebelë, jo-konformistë dhe individë me mendim të lirë për më shumë se pesë dekada. Një dizajn klasik, çizmet fillimisht u miratuan nga koka e lëkurës dhe më pas nga një radhitje e nën-kulturave të tjera si një ikonë e vetë-shprehjes personale dhe individualitetit.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460
189,00 Eur 170,10Eur

1460

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Molly
219,00 Eur 197,10Eur

Molly

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Jadon
219,00 Eur 197,10Eur

Jadon

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460
189,00 Eur 170,10Eur

1460

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1B99
219,00 Eur 197,10Eur

1B99

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 Wp
189,00 Eur 151,20Eur Kunder Ujit

1460 Wp

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 WP J
125,00 Eur 100,00Eur

1460 WP J

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 Glitter Y
110,00 Eur 88,00Eur

1460 Glitter Y

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Backline Mid
139,00 Eur 111,20Eur

Backline Mid

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe Backline Mid
139,00 Eur 111,20Eur

Backline Mid

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 J
110,00 Eur 88,00Eur

1460 J

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1460 Pascal
189,00 Eur 170,10Eur

1460 Pascal

Ulje -10%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr Martens Kepuce me qafe 1919
199,00 Eur 159,20Eur

1919

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. martens 1460 Pascal Velvet
155,00 Eur 124,00Eur

Dr. martens 1460 Pascal…

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Vonda - Embroidered 14 Eye 1b99
215,00 Eur 172,00Eur

Vonda - Embroidered…

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
165,00 Eur 132,00Eur

Dr. Martens 1460 -…

Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Dr martens Kepuce me qafe Dr. Martens 1460 - 8 Eye Boot
189,00 Eur 170,10Eur

Dr. Martens 1460 -…

Ulje -10%