Kerkim

Fila

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

FIla

Marka Fila u themelua në vitin 1911 në Itali dhe aktualisht është e pranishme në mbi 70 vende të botës. Kjo markë me origjinë italiane, me logon e saj të veçantë me trekëndësh, është e veshur nga të gjithë, qe nga fëmijët deri tek me të famshmit. Vitet e fundit, Fila ka mbizotëruar në skenën e modës me atletet e saj dalluese "chunky", të cilat janë një nga tendencat kryesore këtë sezon.
Fila është e orientuar drejt gjeneratave të reja dhe vazhdimisht po sjell gjera te reja në produktet e saj.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor N low
110,00Eur

Disruptor N low

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor F low
110,00Eur

Disruptor F low

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete D - Formation
110,00Eur

D - Formation

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete D - Formation
110,00Eur

D - Formation

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Logo Low
110,00Eur

Disruptor Logo Low

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
100,00Eur

Disruptor Low

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
100,00Eur

Disruptor Low

Zgjidhni numrin e deshiruar

Fila Atlete Disruptor Low
100,00Eur

Disruptor Low