Kerkim

Hugo

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Hugo

HUGO BOSS eshte nje nga markat kryesore premium ne tregun global te modes. Hugo Ferdinand Bosa themeloi kompanine ne qytetin e tij te lindjes, Metzingen ne Gjermani. Sot eshte edhe selia e nje kompanie me mbi 13800 punonjes. HUGO BOSS fokusohet ne tre prioritete strategjike: nxitja e ngrohtesise dhe deshires se markes midis klienteve, perdorimi vendimtar i mundesive te shitjeve globale dhe rritja e metejshme e persosmerise operacionale. Filozofia e kesaj marke eshte s: pavaresisht se çfare sjell dita, klientet tane duhet te jene te trajnuar ne menyre perfekte ne çdo situate dhe per çdo rast. Kjo eshte arsyeja pse ata ofrojne veshje per burra dhe gra, kepuce, parfume, aksesore per çdo rast: biznes, casual, elegant, sportiv. BOSS dhe HUGO jane dy marka te kompanise qe dallojne qarte ne stilin e tyre, por plotesojne te njejtat standarde te larta te cilesise, inovacionit dhe qendrueshmerise. Ne koleksionet HUGO, perveç cilesise dhe dizajnit te patemete, del ne pah edhe inovacioni, si stile moderne dhe progresive. Ndjenja rinore e individualitetit, krijimtarise dhe lirise mbizoteron ne pjeset HUGO.

HUGO Atlete me qafe Dyerh_Hito_Fl
115,00Eur

Dyerh_Hito_Fl

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

HUGO Atlete te ceketa Cubite_Runn_Mepu
200,00Eur

Cubite_Runn_Mepu

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

HUGO Atlete te ceketa Icelin_Runn_Flp
180,00Eur

Icelin_Runn_Flp

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

HUGO Atlete te ceketa Icelin Runn Mebl
160,00Eur

Icelin Runn Mebl

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

HUGO Atlete te ceketa Icelin Runn Nypu
160,00Eur

Icelin Runn Nypu

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

HUGO Atlete te ceketa Dyer Tenn cv
90,00 Eur 72,00Eur

Dyer Tenn cv

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 6 nga 6 produkte

X