Kerkim

Karl Lagerfeld

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld ishte një nga stilistet më të famshëm të shekullit 21. Ai ishte një krijues Gjerman, stilist, artist, fotograf dhe karikaturist që jetoj në Paris. Dizajneri krijoi linjën e tij që është e dallueshme nga syzet ezeza. Karl Lagerfeld e shiti markën e tij në Tommy Hilfiger Group në 2005. Por gjithsesi ai mbeti stilisti kryesor i saj dhe u përfshi direkt në procesin e projektimit

Karl lagerfeld Pantofla te hapura Kondominimum Slide
100,00Eur

Kondominimum Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Pantofla te hapura Kondo Slide
80,00Eur

Kondo Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Pantofla te drejta Jelly Slide
75,00Eur

Jelly Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Komet Maison Karl Lo Lace
250,00 Eur 200,00Eur

Komet Maison Karl…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
230,00 Eur 184,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Komet Maison Karl Lo Runner
250,00 Eur 175,00Eur

Komet Maison Karl…

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Signia Scroll Lo
220,00 Eur 154,00Eur

Kapri Mens Signia…

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00 Eur 160,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Kc Kl Kounter Lo
220,00 Eur 176,00Eur

Kapri Mens Kc Kl Kounter…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Monogram Emboss Lo
215,00Eur

Kapri Mens Monogram…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Karl Nft Lo Lace
210,00Eur

Kapri Mens Karl Nft…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Metal Maison Karl Lace
225,00 Eur 157,50Eur

Kapri Metal Maison…

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Sneaker
225,00 Eur 180,00Eur

Kapri Maison Sneaker

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
200,00Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
200,00 Eur 160,00Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Metal Maison Karl Lace
215,00 Eur 172,00Eur

Kapri Metal Maison…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
195,00 Eur 136,50Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00 Eur 160,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Neonft Lo Lace
200,00 Eur 160,00Eur

Kapri Mens Neonft…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Karl Nft Lo Lace
210,00 Eur 168,00Eur

Kapri Mens Karl Nft…

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Signia Lace Lthr
200,00Eur

Kapri Signia Lace…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 22 nga 22 produkte

X