Kerkim

Kickers

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Kickers

Kickers ka pasur nje zvhillim marramendes qe nga fillimi i tij, viti 1970. Kickers u pranua si shprehje e origjinalitetit dhe lirise si kepuce te krijuara per tu veshur me xhinse, dhe marken te stampuar ne lekure. Gjate gjithe historise, kepucet Kickers kane qene te preferuarat e VIP-ave, veshur nga Roger Daltrey (The Who's) ne vitet '70, ne vitet '80 ishte marka e preferuara ne boten e futbollit, vitet '90 (Pulp) e shume te tjere.Me Kickers, mundesite jane te pafundme!

Ngjyra

Kickers Sandale Summerkro
40,00 Eur 12,00Eur

Summerkro

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Kickers Sandale Summerkro
40,00 Eur 20,00Eur

Summerkro

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Kickers Shapka Summeriza
40,00 Eur 20,00Eur

Summeriza

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Kickers Shapka Summeriza
40,00 Eur 12,00Eur

Summeriza

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Sandale Summerkro
40,00 Eur 20,00Eur

Summerkro

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Kickers Sandale Kickers
49,00 Eur 24,50Eur

Kickers

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Kickers Sandale Kickers
49,00 Eur 24,50Eur

Kickers

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Kickers
65,00 Eur 19,50Eur

Kickers

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Shapka Summeriza
40,00 Eur 12,00Eur

Summeriza

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Kickers
99,00Eur

Kickers

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Swibo
105,00Eur

Swibo

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Kickers
105,00Eur

Kickers

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Skyllie
129,00Eur

Skyllie

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Oxfordchic
135,00Eur

Oxfordchic

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Duboke Cipele
120,00Eur

Duboke Cipele

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Conysse
130,00Eur

Conysse

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kickers Kepuce me qafe Kickers
100,00Eur

Kickers

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 17 nga 17 produkte

X