Kerkim

Kitten

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

Kitten

Duke studiuar tregun dhe kontaktuar konsumatoret dhe duke degjuar me kujdes çdo deshire dhe nevoja qe ata shprehnin Office Shoes eshte rritur per te krijuar marken e vet te kepuceve. Keshtu eshte krijuar Kitten, nje koleksion te tere sipas nevojave te konsumatoreve me stilin e kepuceve te orientuara drejt komoditetit dhe modernes.

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kitten Çizme Tampa
65,00Eur

Tampa

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kitten Çizme Stewart
70,00Eur

Stewart

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kitten Këpucë Kitten
60,00Eur

Kitten

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kitten Atlete Kitten
35,00Eur

Kitten

Zgjidhni numrin e deshiruar

Kitten Atlete Kitten
35,00Eur

Kitten