Kerkim

La Strada

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

La Strada

Marka La Strada e ka origjinën në Hollandë dhe është një nga markat kryesore në prodhimin evropian të këpucëve dhe tregtisë se tyre. Që nga fillimi i vitit 1979, La Strada është duke punuar në krijimin e koleksioneve të këpucëve të grave me performancë të shkëlqyer dhe sipas modës se re. Duke marrë parasysh tërheqjen ndaj takave të larta për një natë jashtë apo këpucëve elegante të punës, La Strada ofron një koleksion të madh të modeleve moderne për gratë ne modë. Modelet La Strada janë aksesori i përsosur për këdo që kërkon këpucë moderne me stil dhe me një çmim të përballueshëm.

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Sophie
60,00Eur

Sophie

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Poppy
60,00Eur

Poppy

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Tracy
60,00Eur

Tracy

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Tracy
60,00Eur

Tracy

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Lily
60,00Eur

Lily

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Isla
60,00Eur

Isla

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete Amelia
60,00Eur

Amelia

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1904003
65,00Eur

1904003

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1904003
65,00Eur

1904003

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1802649
60,00Eur

1802649

Shikuar 10 nga 10 produkte