Kerkim

Levis

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Levis

Levi’s® eshte nje marke amerikane e themeluar me shume se 140 vjet me pare qe ka ndryshuar pergjithmone menyren se si vishemi çdo dite fale zbulimit te saj revolucionar - xhinset blu. Sot, ajo ka nje game te gjere veshjesh, kepucesh dhe aksesoresh ne gamen e saj, operon ne mbi 100 vende te botes dhe eshte sinonim i cilesise, rastesise dhe stilit te perjetshem qe shkon ne menyre perfekte me trendet moderne. I pranuar nga rebelet dhe akademiket e Hollivudit, artistet dhe punetoret avangarde, te rinj e te vjeter, Levi's® deri me sot mban me krenari epitetin e nje prej markave kryesore ne boten e modes urbane.

Ngjyra

Levis Pantofla te hapura June Batwing Patch S
30,00Eur

June Batwing Patch…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te hapura June Batwing Patch
30,00Eur

June Batwing Patch

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te hapura June S Bold Padded
45,00Eur

June S Bold Padded

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te hapura June Next
30,00Eur

June Next

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Pantofla te hapura June Batwing Patch S
30,00Eur

June Batwing Patch…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June Poster
35,00 Eur 28,00Eur

June Poster

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June Poster S
35,00 Eur 28,00Eur

June Poster S

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June Poster S
35,00 Eur 28,00Eur

June Poster S

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June L S
35,00 Eur 28,00Eur

June L S

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June S Bold L
55,00 Eur 44,00Eur

June S Bold L

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Pantofla te drejta June L
35,00 Eur 28,00Eur

June L

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Tijuana 2.0
50,00 Eur 40,00Eur

Tijuana 2.0

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Atlete te ceketa Courtright
60,00 Eur 42,00Eur

Courtright

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Tijuana 2.0
50,00 Eur 35,00Eur

Tijuana 2.0

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Courtright
60,00 Eur 48,00Eur

Courtright

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Atlete te ceketa Malibu Beach  S
40,00 Eur 28,00Eur

Malibu Beach S

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Atlete te ceketa Malibu Beach  S
40,00 Eur 28,00Eur

Malibu Beach S

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Atlete te ceketa Courtright
60,00 Eur 48,00Eur

Courtright

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Levis Atlete te ceketa Courtright
60,00 Eur 48,00Eur

Courtright

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Woodward
70,00 Eur 49,00Eur

Woodward

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Rucker
70,00 Eur 49,00Eur

Rucker

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Malibu Ot S
45,00 Eur 31,50Eur

Malibu Ot S

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Archie
70,00 Eur 49,00Eur

Archie

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Piper
65,00 Eur 39,00Eur

Piper

Lista e deshirave
Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Levis Atlete te ceketa Woodward Refresh
70,00 Eur 49,00Eur

Woodward Refresh

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 25 nga 25 produkte

X