Kerkim

Napapijri

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Napapijri

Fjala Napapijri do të thotë Rrethi Arktik në gjuhën finlandeze. Stilisti italian u frymëzua nga studiues me emër të madh si Amundsen, Shackleton ose Scott për krijimin e markës “Napapijri”. Siç pritet nga një markë luksoze, materialet me cilësi të lartë, komoditeti dhe tendencat janë kryefjala e markës Napapijri. Këpucët Napapijri është zgjidhja perfekte për aventurierët të cilët kërkojnë nga këpucët e tyre të mos kufizohen gjatë një udhëtimi.

Napapijri Pantofla te hapura Stream
45,00 Eur 36,00Eur

Stream

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Napapijri Pantofla te drejta Stream
45,00 Eur 36,00Eur

Stream

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Virtus
125,00Eur

Virtus

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Virtus
125,00 Eur 87,50Eur

Virtus

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Cosmos
100,00Eur

Cosmos

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Cosmos
100,00 Eur 80,00Eur

Cosmos

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Cosmos
100,00Eur

Cosmos

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Virtus
125,00Eur

Virtus

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Virtus
125,00 Eur 100,00Eur

Virtus

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Napapijri Atlete te ceketa Cosmos
100,00 Eur 70,00Eur

Cosmos

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 10 nga 10 produkte

X