Kerkim

Palladium

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Palladium

Palladium u themelua në vitin 1920 si një prodhues i gomave për aeroplanët. Më 1947 lindi çizmja legjendare Pampa. Funksionaliteti, komoditeti dhe qëndrueshmëria e këtyre çizmeve dëshmuan të ishin aq të mira, saqë ato u miratuan nga Legjioni i Jashtëm Francez si pjesë e uniformës së tyre. Sot, duke kombinuar 60 vjet të origjinalitetit me prodhim modern dhe materiale me cilësi më të lartë, çizmet e Palladium bëhen aleati ideal i eksploruesit urban, qoftë ai për të eksploruar rrugët, qytetin apo botën.

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi Htg Supply
85,00 Eur 68,00Eur

Pampa Hi Htg Supply

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi Htg Supply
85,00 Eur 68,00Eur

Pampa Hi Htg Supply

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Mono Chrome
70,00 Eur 56,00Eur

Mono Chrome

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Palladium Atlete me qafe Pampa Sp20 Hi Cvs
70,00 Eur 56,00Eur

Pampa Sp20 Hi Cvs

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Atlete me qafe Pampa Sp20 Hi Cvs
70,00 Eur 56,00Eur

Pampa Sp20 Hi Cvs

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Palladium Atlete me qafe Pampa Sp20 Hi Cvs
70,00 Eur 56,00Eur

Pampa Sp20 Hi Cvs

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Palladium Kepuce me qafe Pampa Hi Dare
70,00 Eur 35,00Eur

Pampa Hi Dare

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 7 nga 7 produkte

X