Kerkim

Ugg

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

UGG

Çizmet UGG Australia u krijuan ne vitet 1920 ne Australi, por fituan popullaritetin e tyre vetem ne vitet '60 dhe '70. Çizmet jane bere prej lekure delesh me gezofin e qepur. Cilesia e lekures se deleve lejon thithjen e lageshtires, si dhe lejon ajrin te qarkulloje, duke mbajtur temperaturen e kembes normale. Perveç cilesise se larte, nuk duhet te lihet pas dore fakti qe ato pershtaten lehtesisht ne trende te ndryshme te modes dhe lehtesisht kombinohen me kombinime te ndryshme veshjesh.

Ngjyra

UGG Sandale te hapura W Goldenstar
130,00Eur

W Goldenstar

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

UGG Sandale te hapura W Goldenglow
110,00Eur

W Goldenglow

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Ugg Sandale te hapura W Goldenglow
110,00Eur

W Goldenglow

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

UGG Sandale te hapura W Aubrey Ankle
140,00Eur

W Aubrey Ankle

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

UGG Sandale te hapura W Goldenstar
130,00Eur

W Goldenstar

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Ugg Pantofla lekure W Goldenstar Clog
145,00Eur

W Goldenstar Clog

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Ugg Pantofla lekure W Goldenstar Clog
145,00Eur

W Goldenstar Clog

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Ugg Atlete te ceketa W Ca1
150,00Eur

W Ca1

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ugg Çizme te ceketa W Classic Ultra Mini
170,00Eur

W Classic Ultra Mini

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

UGG Sandale te hapura W Goldenglow
110,00Eur

W Goldenglow

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Ugg Atlete te ceketa W Ca1
150,00Eur

W Ca1

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 11 nga 11 produkte

X