Kerkim

Us Polo Assn

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Us Polo Assn

Marka US POLO, emri i se ciles perfaqeson sportin e preferuar te mbreterve, pra mbreti i sporteve. Ajo vjen nga Amerika dhe pershkruan ate qe perfaqeson kjo loje - tradite, fuqi, prestigj cilesi, luks te ngjyrave dhe dizenjove.

Estetika dhe komoditeti i sofistikuar jane parimet themelore te markes US POLO, e cila shitet ne mbi 135 vende të botes dhe nder artikujt me te shitur te saj jane bluzat me logon e tyre të veçante si dhe kepucet e perditshme.

Us Polo Assn Atlete Exxy
50,00 Eur 30,00Eur

Exxy

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Tiggy 1fx
50,00Eur

Tiggy 1fx

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Sam
60,00Eur

Sam

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Sam
60,00Eur

Sam

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Juan
55,00 Eur 38,50Eur

Juan

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Station
65,00 Eur 45,50Eur

Station

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Toga 1Fx
35,00 Eur 24,50Eur

Toga 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Us Polo Assn Atlete Toga 1Fx
35,00 Eur 17,50Eur

Toga 1Fx

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Us Polo Assn Atlete Franco 1Fx
45,00Eur

Franco 1Fx

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 9 nga 9 produkte

X