Prishtine

Prizren

TË REJA

Office Shoes - dyqani online

Deshirojme tju njoftojme qe dyqani onlinepunon cdo dite te javes ne 24 ore dhe procesii porosive punon rregullisht. Office Shoes prane jush! Rri ne shtepi,ne do te vijme tek ju! Bli i sigurte,porosit online modelintend te preferuar nga ofertat tona ne tegjithe koleksionin dhe ne ua sjellim ate tek ju.#qendroneshtepi…
Detajet ›

Karl Lagerfeld - marke e re ne Office Shoes

Në dyqanet Office Shoes si dhe në dyqanin online mund të zgjidhni këpucët nga koleksioni i ri pranverë / verë.Kemi një lajm të shkëlqyeshëm për njohësit e modës, koleksionin e ri të markave të reja Karl Lagerfeld. Karl Lagerfeld ishte një nga stilistet më të famshëm të shekullit 21. Ai…
Detajet ›

Fila - marke e re ne Office Shoes

Fila - Një markë e re në Office Shoes.Marka Fila u themelua në vitin 1911 në Italidhe aktualisht është e pranishme në mbi 70 vende të botës.Kjo markë me origjinë italiane me karakteristikën e sajlogon me tre ngjyra,eshte e veshur qenga fëmijët deri tek me te famshmit.Vitet e fundit, Fila…
Detajet ›

Champion - një markë e re në Office Shoes

Kemi një lajm të shkëlqyer për të gjithë tifozët e stilit sportiv, me një koleksion të ri, ka mbërritur një markë e reChampion, një markë e njohur Amerikane e themeluar në vitin 1919. Eshtë një markë premierë e rrënjosur në dizajnin e saj origjinal.Në thelb të saj, Champion është një…
Detajet ›

Office Shoes

OFFICE SHOES, pasi u themelua në vitin 1996, është rritur në një zinxhir të specializuar ndërkombëtar të markave të ndryshme te kepucëve me më shumë se 180 pika shitje në qytete të ndryshme në vendet Europiane si: Serbi, Republika Çeke, Poloni, Slloveni, Kroaci, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Shqipëri,…
Detajet ›