FAQ - Frequently Asked Questions

Kam nevoje per ndonje llogari regjistrimi per te bere nje porosi?
Ju nuk keni nevoje per tu regjistruar qe te mund te beni nje porosi ne faqen tone.

Mund ta krijoj nje porosi permes telefonit ose e-mail?
Sherbimi yne i klientit eshte i lumtur t’ju asistoje per te bere nje porosi permes telefonit.
Ju mund te na telefononi ne +38349111277 ne ditet e punes nga E Hena – Shtune, ne oren 09:00-17:00 ose ju mund te na dergoni nje e-mail ne adresen [email protected]

Si mund ta paguaj porosine time?
Pagesa per blerje permes Dyqanit Online eshte e mundur me para ne dore (Cash) ne momentin qe ju keni ne dorezim porosine tuaj.
Pagesa behet me para ne dore nga korrieri i cili ben dergimin e porosise.

Kur mund te sigurohem qe e kam krijuar me sukses porosine dhe qe porosia e krijuar nga une eshte ne proces?
Pasi klikoni butonin Perfundo Porosine, ju do te merni nje email konfirmimi automatik me tekstin e meposhtem:
“Porosia juaj eshte krijuar me sukses dhe i eshte kaluar Shitjeve te Dyqanit Online. Pas kontrollit te disponueshmerise se artikullit, ne do te dergojme nje informacion mbi statusin e porosise suaj ne adresen tuaj te emailit. „

Nuk kam mare konfirmimin e porosise sime, çfare duhet te bej?
Nese ju deshironi te kontrolloni statusin e porosise suaj por nuk e keni shkruar adresen tuaj te e-mailit ne formen e porosise ju mund te na kontaktoni ne numrin e telefonit +38349111277 gjate diteve te punes nga E Hena – Shtune ne oren 08:00-17:00 ose mund te na dergoni e-mail ne adresen: [email protected]

Kur do te mund ta mar ne dorezim porsosine?
Ne zakonisht i dorezojme porosite brenda 5-7 diteve punes midis ores 09:00-17:00 pasi porosia i dorezohet sherbimit postar.

Sa do te tarifohem per dergesen?
Office Shoes Albania mundeson transport falas per porosite mbi 50 Eur , nderkohe per porosite deri ne 50 Eur kostot e transportit mbulohen nga bleresi ne shumen 2,00 Eur.

Çfare duhet te bej nese madhesia e produktit nuk me pershtatet ose nese nuk e pelqej produktin e marre ne dorezim?
Nese madhesia e produktit te porositur nuk eshte madhesia e duhur ju duhet te njoftoni Sherbimin e Klientit te OSHK (Office Shoes Kosovo) ne adresen [email protected] 24 oreve te blerjes.
Brenda 14 diteve te marrjes se produkteve te porositur, ju keni te drejten te zevendesoni produktin per madhesine ose produktin e kerkuar.

Si mund ta zgjedh madhesine e duhur?
Ne menyre qe te mund ta beni sa me te lehte per te percaktuar madhesine e duhur te kembes ju mund te gjeni ne faqen tone nje tabele me informacion mbi gjatesine e shiritit te brendshem te dhene nga specifikimet e prodhuesit. Ne keto masa mund te ndoshin perjashtime.

 

X