Promo Code

Promo Code eshte nje seri shkronjash dhe numrash, me te cilat bleresi ka te drejte per nje zbritje pas blerjes, deri ne vleren e treguar ne Promo Code.
Bleresi ka te drejte per Promo Code bashke me ofertat por eshte gjithashtu e mundur ta mare ate duke u bazuar ne blerjet e meparshme.
Kur leshon Promo Code, Office Shoes do te vendose vleren e Promo Code, kategorine e klienteve te cileve Promo Code do ti leshohet dhe vlefshmerine e Kodit Promo.
Vlera e Kodit Promo eshte i shprehur si zbritje ne perqindje.
Promo Code nuk vlen per kostot e postes, nese ka te tilla.
Ju mund te keni te drejte per nje Promo Code vetem kur porosisni permes faqes web te dyqanit.
Te gjitha udhezimet per te perfituar zbritjen permes Promo Code te Office Shoes, ne momentin e leshimit te Promo Code, klientet mund ti gjejne ne Faqen Web te Office Shoes.
Perdorimi i Promo Kod kur porosisini nga Faqa Web e Office Shoes eshte shume e thjeshte. Nese keni nevoje per ndihme ndqini udhezimet me poshte:
Kur ju vizitoni Faqen Web te Office Shoes (www.officeshoes.-ks.com), perzgjidhni artikullin qe ju deshironi dhe e shtoni ate ne karten tuaj.
Nese keni nje Promo Kod te vlefshem, ju duhet te çekoni shenjen plus (+), “Kam nje kod promocioni”, me pas nje forme do te hapet ne te cilen ju duhet te vendosni Kodin Promo.
Duke klikuar butonin “APPLY” (“APLIKO”), pasi te dhenat te jene percaktuar saktesisht dhe nese kodi juaj eshte i vlefshem, zbritja bazuar ne Promo Codekalkulohet automatikisht per artikujt e mbuluar nga porosia e dhene dhe eshte e shfaqur qartesisht ne karte.
Nese ju vendosni informacion jo te sakte ose nese kodi juaj nuk eshte i vlefshem, ju do te njoftoheni me nje mesazh ne Faqen Web te Office Shoes: “Promo Code i Gabuar! Sigurohuni te keni futur Promo Code te sakte dhe me pas mund te aplikohet ne kete porosi ” dhe nuk do te mund tju jepet nje zbritje.
Nese keni nevoje per ndihme ju lutem kontaktoni departamentin e shitjeve te Dyqanit Web me email [email protected] ose tel. +38349111277.
Pasi keni futur Kodin Promo saktesisht, do te nevojitet te klikoni ne butonin "ORDER FROM CART" (“POROSITNI KEPUCE NGA SHPORTA”). Duke klikuar ne butonin "ORDER FROM CART" (“POROSITNI KEPUCE NGA SHPORTA”) do t’ju shfaqe hapin final ku ju duhet te vendosni informacionin tuaj.

Kur vendosni nje porosi, ju duhet te kompletoni informacionin me poshte per ti mundesuar Office Shoes te plotesoje porosine tuaj:

1. Emer dhe mbiemer
2. E-mail dhe telefon
3. Vendin dhe kodin zip
4. Adresa

Ju gjithashtu duhet te konfirmoni qe keni lexuar dhe rene dakord me Kushtet e Blerjes dhe Dorezimit te Office Shoes dhe Politikes se Privatesise te Office Shoes.
Pas klikimit te butonit "COMPLETE-CONFIRM ORDER" (“PERFUNDONI-KONFIRMONI POROSINE”) ju do te merni nje e-mail automatik konfimimi me tekstin e meposhtem:
Faleminderit qe vizitoni dyqanin online te Office Shoes dhe shpresojme qe te keni nje eksperience te kendshme blerjesh. Koleget tane aktualisht po perpunojne porosine tuaj dhe do t'ju kontaktojne se shpejti.
Nese keni ndonje pyetje te metejshme ne lidhje me porosine tuaj, ju lutemi na kontaktoni me e-mail ne [email protected]ose telefononi sherbimin tone te klientit ne +38349111277, ndermjet ores 9 paradite dhe ores 6:00 pasdite gjate diteve te javes.

Nese deshironi te dini me shume rreth nesh, ju lutemi lexoni Kushtet e Perdorimit dhe vizitoni seksionin "Rreth nesh" ne faqen tone.
Ju mirepresim perseri!

 

X