Rreth nesh


OFFICE SHOES, pasi u themelua në vitin 1996, është rritur në një zinxhir të specializuar ndërkombëtar të markave të ndryshme te kepucëve me më shumë se 180 pika shitje në qytete të ndryshme në vendet Europiane si: ,Serbi, Republika Çeke, Poloni, Slloveni, Kroaci, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Kosove.

Dyqanet OFFICE SHOES sikurse Dyqani Online ofrojne një gamë të gjërë të markave të njohura të cilat vazhdimisht përditësohen më modele dhe marka të reja.

Do të dëshironim t’ju ftonim të na vizitonit ne dyqanet tona:
Office Shoes – ALBI MALL (Albi Mall,Zona e re industriale Veternik 10000 Prishtinë)
Office Shoes – GALERIA SHOPPING MALL (Rruga “Tirana” Galeria Shoping Mall,Prizren).

Faqja jonë në Web është e sigurt dhe shumë e lehtë për t’u përdorur. Ju mund të gjeni lehtësisht këpucët tuaja të preferuara. Çdo artikull në faqen Web është i kontrolluar me kujdes para se të dergohet. Kur të jemi të sigurt që të gjitha procedurat e sigurisë janë përmbushur, produkti do të dërgohet në adresën e shënuar.

Porosia juaj është plotësisht e sigurtë. Në vlerësojmë privatësinë tuaj dhe kujdesemi për të dhënta tuaja personale me kujdesin maksimal.

Dyqani OFFICE SHOES ne Web është plotësisht i sigurte për blerje. Ju mund të paguani për porosinë tuaj në momentin e dorëzimit të artikullit.

Na lejoni t’ju tregojmë përse OFFICE SHOES është bërë një nga emrat kryesorë në vend kur bëhet fjalë për këpucët tuaja!

Ju mund të na ndiqni ne rrjetet sociale dhe të jeni gjithmonë të informuar mbi informacionet dhe promocinet me të fundit:

 

 

 

X