Prishtine

Prizren

Ferizaj

Dyqane

Te dashur klienteOffice Shoes ka hapur dyert edhe nje herene adresen e re: Magjistralja Prishtine-Shkup, 70000 Ferizaj, KosoveDyqani jone eshte kompletuar ne perputhje me standardet me te fundit te modes.Koncepti modern dhe bashkekohor sipas te cilit eshte rregulluar ambjenti kontribuon ne perzgjedhjen e kujdesshme te kepuceve me nje cilesi te… Detajet ›
Magjistralja Prishtine-Shkup
Ferizaj 70000e-mail: off.urosevac@officeshoes-ks.com
Cel: +38349687800

E hënë – E Diele: 09:00 – 22:00 h

X