Kerkim

Benetton

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Benetton

BENETTON eshte nje marke globale italiane dhe nje nga me te njohurat ne bote. Ajo qe e ben kete marke te veçante dhe unike eshte perzierja perfekte e rehatise, cilesise dhe stilit italian. Nje shumellojshmeri ngjyrash jane diçka per te cilen njihet Benetton. Marka eshte pranuar nga te gjitha gjeneratat, sepse ata kane qene gjithmone konsistente me stilin e tyre dhe nuk jane pershtatur me trendet kalimtare.

Benetton Atlete te ceketa Swiftly Pride
65,00Eur

Swiftly Pride

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Triple Glitt
65,00Eur

Triple Glitt

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Star Court Ltx
65,00Eur

Star Court Ltx

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Multirings
60,00Eur

Penn Multirings

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Swiftly
50,00Eur

Swiftly

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Crack Velcro
50,00Eur

Penn Crack Velcro

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Ltx Velcro
50,00Eur

Penn Ltx Velcro

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Kepuce me qafe Wollas Label Basic
70,00Eur

Wollas Label Basic

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Kepuce me qafe Martin
55,00Eur

Martin

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Triple
65,00 Eur 32,50Eur

Triple

Lista e deshirave
Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Swiftly
65,00Eur

Swiftly

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn
65,00Eur

Penn

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Vlx
65,00 Eur 26,00Eur

Penn Vlx

Lista e deshirave
Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Multirings Glitter
60,00Eur

Penn Multirings Glitter

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Benetton Atlete te ceketa Penn Ltx
50,00Eur

Penn Ltx

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 15 nga 15 produkte

X