Kerkim

Calvin Klein Black Label

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Calvin Klein

Këpucët Calvin Klein do të jenë një detaj unik i veshjes suaj si dhe një kombinim i duhur për aksesorët tuaj në pamjen tuaj të përditshme. Këpucët prej lëkure janë bërë nga materialet më të mira, gjë për të cilën do të jeni të sigurtë dhe do të ndiheni komodë duke i veshur ato çdo ditë dhe me çdo lloj veshje.

Calvin Klein Black Label Atlete Rosilee
100,00 Eur 80,00Eur

Rosilee

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Calvin Klein Black Label Atlete Jamella
120,00 Eur 84,00Eur

Jamella

Ulje

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 2 nga 2 produkte

X