Kerkim

Karl Lagerfeld

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld ishte një nga stilistet më të famshëm të shekullit 21. Ai ishte një krijues Gjerman, stilist, artist, fotograf dhe karikaturist që jetoj në Paris. Dizajneri krijoi linjën e tij që është e dallueshme nga syzet ezeza. Karl Lagerfeld e shiti markën e tij në Tommy Hilfiger Group në 2005. Por gjithsesi ai mbeti stilisti kryesor i saj dhe u përfshi direkt në procesin e projektimit

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Komet Maison Karl Lo Lace
250,00Eur

Komet Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
230,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Komet Maison Karl Lo Runner
250,00Eur

Komet Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Signia Scroll Lo
220,00Eur

Kapri Mens Signia…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
195,00Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Neonft Lo Lace
200,00Eur

Kapri Mens Neonft…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Kc Kl Kounter Lo
220,00Eur

Kapri Mens Kc Kl Kounter…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Monogram Emboss Lo
215,00Eur

Kapri Mens Monogram…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Karl Nft Lo Lace
210,00Eur

Kapri Mens Karl Nft…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Mens Karl Nft Lo Lace
210,00Eur

Kapri Mens Karl Nft…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Signia Lace Lthr
200,00Eur

Kapri Signia Lace…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Signia Lace Lthr
200,00Eur

Kapri Signia Lace…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Metal Maison Karl Lace
225,00Eur

Kapri Metal Maison…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Sneaker
225,00Eur

Kapri Maison Sneaker

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
200,00Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Pantofla te hapura Kondominimum Slide
100,00Eur

Kondominimum Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl lagerfeld Pantofla te hapura Kondo Slide
80,00Eur

Kondo Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Nft Lo Lace
200,00Eur

Kapri Karl Nft Lo…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Maison Karl Lace
200,00Eur

Kapri Maison Karl…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Metal Maison Karl Lace
215,00Eur

Kapri Metal Maison…

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Pantofla te drejta Jelly Slide
75,00Eur

Jelly Slide

Lista e deshirave

Zgjidhni numrin e deshiruar

Karl Lagerfeld Atlete te ceketa Kapri Karl Ikonic
200,00 Eur 140,00Eur

Kapri Karl Ikonic

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 25 nga 25 produkte

X