Kerkim

La Strada

Fshi të gjitha filtrat

Filtru

La Strada

Marka La Strada e ka origjinën në Hollandë dhe është një nga markat kryesore në prodhimin evropian të këpucëve dhe tregtisë se tyre. Që nga fillimi i vitit 1979, La Strada është duke punuar në krijimin e koleksioneve të këpucëve të grave me performancë të shkëlqyer dhe sipas modës se re. Duke marrë parasysh tërheqjen ndaj takave të larta për një natë jashtë apo këpucëve elegante të punës, La Strada ofron një koleksion të madh të modeleve moderne për gratë ne modë. Modelet La Strada janë aksesori i përsosur për këdo që kërkon këpucë moderne me stil dhe me një çmim të përballueshëm.

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1905336sx
70,00Eur

1905336sx

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete me qafe 1904967sx
75,00Eur

1904967sx

Koleksioni i Ri

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1904003
65,00 Eur 32,50Eur

1904003

Ulje -50%

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1904003
65,00 Eur 39,00Eur

1904003

Ulje -40%

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1900356
65,00 Eur 26,00Eur

1900356

Ulje -60%

Zgjidhni numrin e deshiruar

La Strada Atlete 1802649
65,00 Eur 32,50Eur

1802649

Ulje -50%