Kerkim

Pepe Jeans

Fshi të gjitha filtrat

Filtro

Pepe Jeans

Historia e Pepe Jeans fillon në vitin 1973 ne rruget e Londres, me sakte në tregun e famshem te rruges Portobello dhe ne vitet ‘80 ajo e zgjeroi biznesin e saj ne te gjithe Evropen. Sot, kjo markëe e famshme e xhinseve eshte e pranishme ne me shume se 60 vende me mbi 300 pika. Ajo ka fituar popullaritetin e saj fale stilit urban, tendencave te pazakonta dhe unike qe sjell çdo koleksion i ri, si dhe teknologjive te reja dhe materialeve cilesore. Si e tille, Pepe Jeans portretizon stilin e te gjithe brezave.

Ngjyra

Pepe Jeans Espadrilles Port
85,00 Eur 59,50Eur

Port

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Pepe Jeans Espadrilles Port
85,00 Eur 59,50Eur

Port

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa London
95,00 Eur 76,00Eur

London

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa Kenton
75,00 Eur 60,00Eur

Kenton

Lista e deshirave
Ulje -20%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Pepe Jeans Atlete te ceketa Brady Party W
60,00 Eur 42,00Eur

Brady Party W

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Ngjyra

Pepe Jeans Atlete te ceketa Brady Party W
60,00 Eur 42,00Eur

Brady Party W

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa Camden
100,00 Eur 70,00Eur

Camden

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa Camden
95,00 Eur 66,50Eur

Camden

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa Brady
65,00 Eur 45,50Eur

Brady

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Pepe Jeans Atlete te ceketa Kenton
70,00 Eur 49,00Eur

Kenton

Lista e deshirave
Ulje -30%

Zgjidhni numrin e deshiruar

Shikuar 10 nga 10 produkte

X